De naam Condit als uitvinding ontstond in 2002, Slowakije. Dit om kaaswei te verwerken in een micro-biologische organische meststof. De uitvinding was het gevolg om uit melk een semi- harde kaas(Goudse)te verkrijgen. Hierdoor ontstaat wei die in de kringloop gedachte terug zou moeten naar de bodems. Dat was onze gedachtegang in 2002. Kaasmaken is eigenlijk melk omzetten in een vaste stof.

De bedenker van CONDIT is W.A. van der Weide. De hoofdtechnoloog die hierin leidend werk deed was wijlen Ing. Vasil Kelemec(Snina, Slowakije)

Anderen die positief betrokken waren in de ontwikkeling van CONDIT (2002-2008) waren ing. Arend Mulder(Nederland) en wijlen Daniel Kelemec(Slowakije). Momenteel ontwikkel ik samen met ir. Y. Rakotsy(Oekraine) de ultieme Condit 2.0.

Tussen 2002 en 2008 ben ik betrokken geweest bij de productie opzet vanuit Oost Slowakije(daar woonde ik in die tijd). Sinds 2009 heeft Interfood Holding BV uit Eindhoven, via haar dochtermaatschappij Bestland AG/Bestland Slovakia s.r.o., alles ingenomen nadat ze mij eruit hadden gegooid als directeur/aandeelhouder. Reden mijn verwijdering is spreken over Gods landbouw en schepping. Hierin zijn velen voor mij ook vervolgd wegens hun geloof in God.

Het is de heer Frank van Stipdonk, CEO van Interfood Holding BV die van mijn Condit Fertilizer een goddeloos en energiearm product heeft gemaakt.

Alles wat u over Condit gaat lezen, de glorie is aan God hierin.

Heeft u vragen kunt u mij bereiken; info@yellowagro.com of 06.23360058

W.A. van der Weide, 2019